My IP address is: 52.54.103.76  

Времето-Димитровград и България

Метеоновини
Прогнози - време
Времето в:
Димитровград
Обощение по месеци
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Форум » Правила » Правила! » Правила на форумите!!! (Правила)
Правила на форумите!!!
VoksiDate: Thursday, 2009-12-17, 10:56 PM | Message # 1
Абсолютно изтрещял!
Администратор
Messages: 25
Град: Димитровград
Статус: Офлайн
1. Постингите и темите трябва да се в съответния тематичен подфорум
(препоръчително е потребителите да прочетат описанието на форума преди да постват).
Теми, неотговарящи на тематиката и описанието на форума, ще бъдат премествани, заключвани или премахвани по преценка на модераторите/администраторите.

2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

3. Публикуването на картинки трябва да бъде съобразено с максимално допустимите размери и обеми.

4. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описващо съдържанието на темата.
Недопустими са заглавия от рода на:
Помогнете ми, Спешно, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н.

5. Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" - личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес", игри тип "асоциации", писма на късмета, "лексиконни" теми, линкове към сайтове с игри, печелещи точки от кликване върху линкове и др. подобни. и т.н. Темите ще бъдат изтривани веднага.

Изключение за свободни разговори тип "чат" се прави само в текущата седмична чат (спам) тема в дадения подфорум (ако има организирана подобна седмична тема). Организираните седмични спамо-чат теми се заключват в края на всяка седмица и се изтриват по-късно.

ЗАБРАНЕНО Е РАЗПРАЩАНЕТО НА ЕДНОТИПНИ, МАСОВИ, ПРИЗИВНИ, РЕКЛАМНИ (за продукти или сайтове) И ПОДОБНИ СПАМЪРСКИ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!
Молим всички получатели на подобен тип лични съобщения да информират администраторите на форума, за да бъдат предприети необходимите мерки.

6. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.


Колкото по-студено, толкова по-добре!
Dimitrovgrad,Bulgaria
 
VoksiDate: Thursday, 2009-12-17, 10:58 PM | Message # 2
Абсолютно изтрещял!
Администратор
Messages: 25
Град: Димитровград
Статус: Офлайн
7. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

8. Забранява се пускането на теми с явни зверства и жестокости (изображения, текст), както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.

9. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

10. Във форума писането на кирилица е задължително.
Изключение са само потребителските имена, титлите и подписите, които могат да са на латиница, както и цитати от чуждестранни източници, но придружени с превод или поне кратко предаване на смисъла на цитираното.
Не се допуска заглавия на теми, публикации, както и елементи от потребителския профил да съдържат текст, изписан на друг вид азбука (арабска, иврит, китайска и т.н.), тъй като това води до технически проблеми, проблеми с визуализацията на тези текстове, изисква инсталирането на допълнителни шрифтове и затруднява ползването на форумите на голяма част от потребителите.


Колкото по-студено, толкова по-добре!
Dimitrovgrad,Bulgaria
 
Форум » Правила » Правила! » Правила на форумите!!! (Правила)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Анкета:
Как прекарвате летните жеги?
Total of answers: 8
Chat Box
200
Tyxo Брояч

Copyright Voksi© 2024 All rights reserved.